The Definitive Guide to اسپند دود کردن

حشراتی مثل سوسک، پشه و مگس بیماری‌های زیادی را با خود به همراه دارند. دود ناشی از سوختن اسپند این حشرات را از محل فراری داده و محیطی پاک را برای شما فراهم می‌کنند.

مصرف اسپند به دلیل طبع گرم آن برای افراد دارای مزاج گرم (صفراوی) مضر است و این افراد بایستی در مصرف آن احتیاط کنند.

اگر نمی توانید قند را کنار بگذارید، این جایگزین های طبیعی و سالم را امتحان کنید!

بیشتر بخوانید: برای خنگ نگه داشتن اندام های داخلی بدن در تابستان، این خوراکی ها را فراموش نکنید!

تلویزیون ترکیه: ۱۰ هزار مسلح از ادلب به سمت ایران می‌آیند!

از دیرباز تا به امروز از خواص اسپند برای ضدعفونی و ضدباکتریایی کردن استفاده می‌شود. پراکسید هیدروژن محلولی است که اغلب از آن برای از بین بردن میکروب‌ها به کار می‌برند.

همان‌طور که قبلا اشاره کردیم اسپند خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی دارد و می‌تواند تا حدی از پوست در برابر اگزمای ناشی از استافیلوکوکوس اورئوس (نوعی باکتری) و سایر عفونت‌ها محافظت کند.

سیستم گوارش انسان نیز از خواص اسپند برخوردار است. متخصصان طب سنتی بر این باورند که مصرف اسپند می‌تواند با اثرگذاری بر روی آنزیم‌های گوارشی به بهبود سیستم گوارش، کاهش معده درد و دل درد، کاهش یبوست و درمان اسهال کمک کند.

سقط جنین؛ مصرف اسپند به هر شکلی در هر زمان از دوران بارداری باعث سقط جنین می‌شود و مادر را با مشکلات جدی و حتی خطر مرگ مواجه می‌کند.

به گزارش فرتاک نیوز، اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قره‌داغیان است که با نام‌های دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته می‌شود.

دانه‌های اسپند، خاصیت ضد التهابی دارند. از این خاصیت اسپند می‌توان به عنوان داروی مسکنی طبیعی برای رفع درد سیاتیک استفاده کرد.

درمان شب ادراری کودکان بسته به اینکه به چه علتی ایجاد شده است، متفاوت است. کودکانی که بر اثر ترس، استرس و در کل شرایط روحی دچار شب ادراری می‌شوند، نیاز به درمان توصیه شده توسط پزشک دارند.

اسپند همچنین یک ضدشپش قوی محسوب می‌شود که می‌تواند در کاهش این عوامل بیماری‌زا موثر باشد. متخصصان طب سنتی به افراد مبتلا به شپش get more info سر و همچنین کسانی که در خطر ابتلا به این عارضه قرار دارند، استفاده از دود این گیاه را توصیه می‌کنند.

گل‌ها و مخصوصاً دانه‌های اسپند سرشار از آلکالوئیدهای گروه بتا-کربولین است که همگی بازدارنده‌های مونوآمین اکسیداز هستند؛ به همین دلیل خوردن جوشاندهٔ اسپند در اندازه‌های کم (۱ الی ۳ گرم) خواص ضدافسردگی و آرام بخش و در اندازه‌های زیاد (۳ الی ۱۵ گرم) خواص روان گردان دارد. اما به دلیل از کار افتادن آنزیم مونوآمین اکسیداز درون کبد توسط آلکالوئیدهای اسپند، تیرامین موجود در بسیاری از مواد غذایی (الکل، پنیر، سوسیس و کالباس و اکثر محصولات پروتئینی و لبنی، میوه جات و غذاهای مانده و …) که در حالت معمول توسط این آنزیم شکسته می‌شود، می‌تواند باعث ایجاد فشار خون و ضربان قلب بسیار شدید، سردردهای شدید، شوک، تشنج و در صورت عدم درمان سریع، حتی مرگ شود؛ لذا حداقل از ۴۸ ساعت قبل تا ۴۸ ساعت بعد، باید از مصرف هرگونه خوراکی حاوی تیرامین به شدت خودداری کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *