معمولا از خرداد الی آخر تابستان این گیاه رشد میکند. برای بهره از خواص اسپند میتوانید در این ماهها به طبیعتگردی پرداخته و اسپند مورد مصرف خود را، خودتان از طبیعت تهیه کنید.
طرز تهیه مرغ سوخاری “بدون سرخ شدن در روغن” به شیوه ای ساده در خانه
کودکان زیر دو سال، افرادی دارای حساسیت به اسپند و همچنین افراد مبتلا به بیماریهای خاص کلیوی، قلبی و عروقی و کبدی بهتر است از مصرف این گیاه خودداری کنند.
متخصصان طب سنتی توصیه میکنند اگر از بیماری خاصی رنج میبرید و قصد استفاده از این گیاه را دارید، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید تا از ایمن بودن آن اطمینان حاصل کنید.
تصفیه هوا: ترکیب دود اسپند و کندر میتواند به طور موثرتری هوا را از باکتریها، ویروسها و آلایندهها پاک کند.
از گذشته تا به حال از اسپند بیشتر به شکل دود شده استفاده میکنند. این موضوع به این دلیل است که دود حاصل از اسپند برای میکروب کشی هوا بسیار مفید و موثر است.
به این منظور دانههای اسپند را آسیاب و در مقداری آب بجوشانید و از آن گیاه اسپند برای شستن موها استفاده کنید.
ستاره
معمولا از روغن اسپند برای ساخت صابون و لواز آرایشی استفاده میشود اما هیچ وقت به صورت مستقیم روی پوست استفاده نمیشود چون خواص سمی شدیدی دارد.
درمان شپش فقط بسته به از بین بردن شپشها نیست. بلکه لازم است تا رشکها یا همان تخمهای برجای مانده از آنها را نیز از بین برد.
این گیاه در خاکهای شور مناطق معتدل بیابانی و مدیترانهای میروید و به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده، در طب سنتی جایگاه ویژهای دارد.
باکتریها از مهمترین عوامل بیماریزا هستند که میتوانند با نفوذ به بدن بیماریهای مختلفی ایجاد کنند.
آنزیم مونوآمین اکسیداز در بدن وظیفه شکستن بسیاری از مولکولهای طبیعی مصرفی انسان را دارد؛ یک دستهٔ مهم از این مولکولهای طبیعی، ایندول آلکالوئیدها هستند.
اسپند حشرهکش طبیعی است و نگهداری از بوتهی آن در باغچه یا سوزاندن دانههای خشک آن حشرات را فراری میدهد. البته مصرف بیش از حد و مصرف مستقیم آن باعث مسمومیت میشود.